matildablom

Matilda Blom

Nålstick och faderskap

Igår tog vi vagnen i strålande sol till Haylies sjunde akupunkturbehandling. På vägen mötte vi min mamma som följde med oss. Tyvärr vaknade den här lilla damen i hissen på vägen in och var därmed vaken under besöket. Gallskrek både sticken.. gör så ont i hjärtat när hon gör det, känns som att jag gör henne illa.
Men vet ju att det är för hennes bästa i slutändan!

Duktiga tjejen, hon klarar mer än mig, Jag hade ALDRIG ALDRIG ALDRIG gått med på akupunktur.

När Andreas slutade jobbet tog vi bilen in till familjerättsbyrån för att skriva under faderskapet. Så nu är han pappa på pappret, som han längtat efter att skriva på dom där så det var kul att få det gjort!

På vägen hem svängde vi förbi Andreas mormor på ett litet spontanbesök, hon blev inte ledsen alls.
Tänk vad lätt det är att glädja äldre människor, önskar att jag hade mina morföräldrar kvar att mysa med..

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
matildablom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats