kalasdax? | Matilda Blom
matildablom

Matilda Blom

Annons

kalasdax?

i samarbete med kalasdekorationer.se

I söndags hade vi Haylies första kalas. Eller ja, vi hade dop men också vad vi valde att kalla födelsekalas.
Det blev bättre än vad vi hade kunnat föreställa oss, verkligen så lyckat.

Och är det kalas så är det kalas tycker jag, då får man gärna gå all in med det mesta. Typ med fikabuffe och kalasdekorationer. Lite extra allt liksom!

Hos Kalasdekorationer.se hittar du det som behövs för att göra kalaset lite piffigare. Jag beställde lite finare cupcakeformar och dekorationsströssel för att liva upp fikabordet lite på mottagningen. Till lokalen fixade vi vita dukar, ballonger i ljusrosa och vitt, pom poms, vimplar, girlanger och lite annat småpynt och det blev superbra!

Jag är redan sugen på att fixa med kalas igen och ser så mycket fram emot alla barnkalas vi har framför oss nu när Haylie kommit till världen. Måste länka till några av mina favoriter vi använde oss på mottagningen som kanske inte ser mycket ut för världen men som gjorde så mycket för helheten.

Dessa dekorationsrosetterna i ljusrosa gav färg till ett i övrigt mycket ljust/vitt rum. Samma med ljusrosa ballonger som kombinerades med pärlemovita ballonger samt genomskinliga med ljusrosa prickar och favoriterna med ljusrosa hjärtan. Och för er som missat pom poms, måste jag bara visa här, detta är en superfin kalasdekoration som kan flytta in i barnrummet efter kalaset – våra fick dock flytta ner i källarn tills vi har ett rum till Haylie men tycker att dom är så fina, som fluffiga moln blandat med pioner – billiga också!!

Går man i kalastankar så tycker jag absolut att det är värt att kika in hos kalasdekorationer.se, här finns faktiskt allt för att få till ett fint kalas, oavsett om det är födelsedag, babyshower, bröllop eller vad det kan tänkas vara!

Blir ett inlägg med bilder från dopet lite senare, har inte fått alla bilder än tyvärr.

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
matildablom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats