Matilda Blom

Graviditetsvecka 29

fullsizeoutput_264d

fullsizeoutput_28ab

Bild 1, v.8  –  Bild 2, v.28

Avklarade veckor:
29 veckor är förbi och allt blir mer och mer verkligt för varje dag som går. Fortfarande superont i ryggen men det får det vara värt. Mår bättre i huvet också, som att man börjat slappna av lite från all stress och vi har en bättre miljö hemma och försöker fokusera på att vara i nuet och med varandra och stänga av det som går. Tröttare nu också men det är ganska skönt för det gör att jag får mer vila naturligt.

Cravings:
Fortfarande noll. Bara vatten, vatten, bara vanligt vatten. (I flaska!!)

Sömn:
Bra vecka med sömn, asså overkligt bra. Känns som att mitt sömnbehov är ovanligt stort just nu och jag sover faktiskt oförskämt bra. Somnar i soffan typ varje kväll och sover nästan hela natten utan att vakna typ. Kan inte ha det bättre sömnmässigt känner jag just nu. Fast längtar ändå ihjäl mig efter vår nya säng som förhoppningsvis hinner komma innan jul!!

Övrigt:
Den här veckan har vi haft extra mysigt hemma och hunnit vara extra mycket med varandra. Hoppas verkligen vi kan fortsätta få ha det så. Att mer och mer stress försvinner och vi bara kan ha det härligt ihop – super mysigt ju. Annars inget nytt!

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats